Autotechnika 2014. november 6-8.

A Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesülete (JAF), az elmúlt évekhez hasonlóan, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) állított közös standot az idei Autotechnika 2014. kiállításon.

(2014. november 6-8.) A közös részvétel célja az volt, hogy ismételten felhívjuk az gépjármű-szerelő szakma, a szakma iránti érdeklődők, a szakmai képzésben részt vevő diákok, tanárok figyelmét a szellemi tulajdonjog tiszteletben tartásának fontosságára, és arra a nem elhanyagolható tényre, hogy a felelős, és jogkövető magatartás pozitívan hat gazdaságunkra, nem szenved el vagyoni hátrányt a gyártó, forgalmazó és nem utolsó sorban a közúti közlekedés biztonságát segíti.

Közös standunkon a NAV információs pult a kiállítás teljes tartama alatt látogatható volt, az érdeklődők feltehették szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos kérdéseiket, valamint egyéb adóügyi kérdésekre is kaphattak választ, megszerveztük továbbá a szakmai középiskolák diákjainak 20-20 fős csoportokban a szellemi tulajdonról való oktatását, valamint megtekinthették a standon kiállított hamis alkatrészeket, szoftvereket, diagnosztikai eszközöket.