Híreink

Hamisítás Elleni Világnap 2024

Harmincmilliós luxus

Hamisítás Elleni Vilgánap 2024

Lebukott a „postajárat”

JAF kvízjáték nyertesek

Sajtószoba

A JAF tudja, hogy egyetlen civil szervezet (bármilyen célért küzd is) sem lehet sikeres anélkül, hogy megfelelő csatornákon lépjen kapcsolatba az emberekkel.

 

A JAF 2011. júliusában indította el weboldalát majd később Facebook oldalát is. Tudjuk hogy a közösségi média térhódításának egy szervezet sem állhat ellen.

Az online tartalom mellett rendszeresen jelennek meg cikkek a JAF munkájáról a szakmai lapokban (Autótechnika, Veterán, IC Magazin stb.), illetve egyesületünk folyamatosan keresi a kapcsolatot a nyomtatott és online újságokkal, szerkesztőségekkel. A különböző médiumokban megjelent cikkeinket honlapunkon igyekszünk elérhetővé tenni.

Továbbá igyekszünk minden olyan szakmai kiállításon is megjelenni (pl. Autótechnika, Automotive), amelyek segítenek céljaink elérésében. Nyitottak vagyunk minden olyan lehetőségre amely közelebb visz céljaink eléréséhez.

Sajtóközleményekkel kapcsolatban keresse a JAF Sajtó Osztályát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

                                                        

    Nyomtatott sajtó                                      Elektronikus sajtó                                 Hivatalos sajtóanyagok