Híreink

Hamis parfümök és fejhallgatók a rejtekhelyen

90 milliót érő hamis parfüm az autópályán

Ötmilliót érő hamis cipő, túlsúllyal

2/2021 Közgyűlés

Hamisítványokat is árultak az Eb-n

Kvízjáték a Szellemi Tulajdon Világnap alkalmából

A JAF idén is Nyereményjátékot hirdet a Szellemi Tulajdon Világnapja alkalmából. Április 26-án ünnepeljük azokat az embereket akik fáradhatatlan munkájukkal viszik előrébb a világot.

A JAF idén egy 10 kérdésből álló kvíz kitöltésére biztat mindenkit, jutalmul pedig (amennyiben minden kérdésre helyesen felel) megnyerheti az 5 ajándékcsomag egyikét. A játék 2021. április 12-én indul és 201. május 10-ig szabadon kitölthető a teszt. A nyertesek névsorát legkésőbb 2021. május 14-én lehet megtekinteni a JAF honlapján és hivatalos Facebook oldalán. A nyerteseket a JAF a megadott elérhetőségen is értesíti.

A kvíz kitöltésének feltétele a JAF Adatvédelmi szabályzatának és jelen Nyereményjáték szabályzatának elfogadása.

Most pedig, ha szeretne nyerni vagy csak kíváncsi rá, mennyit tud a szellemi tulajdonról, kattintson a kvíz kitöltéséért!

Kitöltöm

A fent meghatározott határidőig beérkező helyes megfejtők között 5 db ajándékcsomagot sorsolunk ki. A felhasználó a Szellemi Tulajdon Világnapja Kvíz 2021 kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott e-mail cím vagy telefonszám alapján a JAF értesítse a kvíz eredményéről. A nyerteseket 2021. május 12-én sorsoljuk ki és értesítjük az általuk megadott elérhetőségen. 

JAF